DC-Solutions is al ruim 10 jaar dé fullservice hosting/ cloud-dienst partner voor vele zakelijke klanten. Kwaliteit, beschikbaarheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij DC-Solutions.

Ontmoet de oprichter van DPC-Holding, Dennis Cornet.

Dennis zijn ervaring is even divers als specialistisch, waardoor u er zeker van kan zijn dat hij veel diepgaande kennis heeft en zich nieuwe zaken snel eigen maak. Dit alles maakt Dennis zowel in de breedte als in de diepte uitstekend inzetbaar als systeem-/netwerk engineer.

Dennis is goed bekend met ITIL en heeft als IT specialist veel kennis en ervaring met het inrichten en beheren van infrastructuren die op Microsoft technologie zijn gebaseerd. Bij diverse klanten heeft hij veel ervaring opgedaan met het inrichten, migreren en beheren van grootschalige IT infrastructuren. Zijn expertise ligt op het gebied van Windows Servers, AD, WFS, GPO, SCCM 2012, Exchange 2013, Hyper-V, VMware Vcenter 7.0, ESXI 7.0, Topdesk en nog vele andere applicaties en besturingssystemen.
Bij veel van zijn opdrachten was hij Systeem-/netwerkbeheerder waarbij hij verantwoordelijk was voor het dagelijks beheer van zowel de gebruikers systemen als het netwerk. Veel uitdaging vindt hij bij het werken in een complexe omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in domeinnaamregistratie, webhosting, virtuele servers, e-mail oplossingen en online werkplekken. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal online bent en geven u deskundig advies op maat.

Met onze kwaliteiten helpen wij graag bij het opzetten van maatwerkoplossingen en tijdelijke online projecten.

Laat een reactie achter